Visgraat vloeren

Visgaatvloeren worden tegenwoordig niet meer alleen in smalle korte planken geleverd maar voor een compleet andere look kunt u ook koezen voor brede en lange delen. Ook zijn visgraatvloeren verouderd leverbaar en hebt u verder bijna onbeperkte keuze in houtsoorten diktes, breedte en patronen.

Speciale Grigio vloeren

Een zeer speciale vloer in deze collectie zijn de Grigio vloeren. Op een bijzondere manier verouderde vloeren in alle denkbare patronen. Niet alleen biedt Grigio visgraatvloeren, maar ook andere verouderde vloeren.

Oude tijden herleven met Grigio

Grigio Vloeren zijn gebaseerd op een herontdekt schilderspigment dat als basis onder mooie, gedekte, authentieke vernistinten andere tijden doet herleven.

Grigio is synoniem voor de nieuwste generatie verouderde vloeren. Door toepassing van een innovatief verouderingsproces verkrijgt Grigio haar authentieke uitstraling. Het sleetse voorkomen met keuze uit 5 gedekte pigmenten wordt bereikt door een ingenieus bewerkingssysteem. Alvorens de uiteindelijke kleur door pigmenten wordt bepaald, ondergaan de parketdelen een bijzondere bewerking. Hierdoor ontstaat een basiskleur met een grijze ondertoon. Hieraan ontleent Grigio haar naam.

De ontwikkeling van Grigio vloeren is een logisch gevolg van de trend die als Nieuw Klassiek betiteld mag worden. Het fraaiste van wat in vroeger jaren woonmode was, vindt u terug in de vloeren van Grigio. Sleetse, aardse grijstinten, leemkleuren en bijzondere formaten en patronen. Een groot aantal interieurarchitecten pasten onze vloeren met veel succes toe bij projecten en in woningen.

Uw nieuwe vloer wordt door een Grigio parketspecialist gelegd. Afhankelijk van de soort wordt de vloer verlijmd met een originele Grigio Parketlijm, welke direct is voorzien van de juiste kleurpigmenten. De combinatie van vakmanschap en het juiste materiaal verzekert u van de onderscheidende kwaliteit, waarnaar u op zoek bent geweest.