Lamett pvc en wood & stone

Slide

Lamett pvc en wood & stone

Een fluister stille pvc vloer voor een slaapkamer of een vloer van echt hout in uw badkamer! kies dan voor een vloer van _Lamett

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) lamett pvc mantaro spice
Slide

Lamett PVC vloeren

Lamett is één van de oudste merken op de Nederlandse markt. De eerste vloer die Lamett produceerde waren laminaat vloeren. Nu heeft Lamett zich volledig toegelegd op het maken van PVC vloeren.

Het zult u niet verbazen dat Lamett door zijn jarenlange ervaring dit doet met maar één doelstelling. Het maken van een vloer die jaren meegaat.

Lamett heeft zijn ervaring ook breed in kunnen zetten op het maken van de mooiste hout en beton decoren. Wij laten u deze graag in onze showroom zien

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) lamett mantaro spice visgraat
Slide
Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) lamett wood en stone

Lamett Wood & Stone

Wood & Stone combineerd de watervaste eigenschappen van PVC met de natuurlijk uitstraling van echt hout. De toplaag is namelijk geen print maar wordt gemaakt met het mooiste eiken edel fineer. De toplaag wordt afgewerkt met een waterbestentige poriënvullende matte vernis.

De combinatie van de composite kern en waterbestendige eiken toplaag maakt dat deze vloeren werkelijk geschikt zijn voor alle ruimtes ook voor in uw badkamer.

Wij zijn best wel trots dat Lamett al vanaf het begin van ons bestaan een belangrijk merk is in onze collectie

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) lamett mantaro visgraat
Slide
Nog vragen?

Of gewoon nieuwsgierig naar de PVC en Wood & Stone vloeren van Lamett?