Laminaat vloeren

Slide

Viks laminaat vloeren

Een laminaat vloer heeft de uitstraling van echt hout of beton, is eenvoudig in onderhoud en redelijk eenvoudig zelf te plaatsen.

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) passie voor laminaatvloeren
Slide

Laminaat vloeren al jaren bewezen praktisch

De eerste laminaat vloeren werden eind jaren '80 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Niemand had toen verwacht dat deze vloeren zouden uitgroeien tot één van de populairste vloeren in Nederland.

Op zich is dit achteraf helemaal niet zo verwonderlijk. Laminaat is strek, redelijk eenvoudig zelf te plaatsen en erg gemakkelijk in gebruik en onderhoud.

Regelmatig stofzuigen of stofwissen en de vloer licht vochtig afnemen is alles wat u hoeft te doen om jarenlang plezier van uw laminaat vloer te hebben.

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) laminaat visgraat
Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) laminaat betonlook donker grijs
Slide
Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) laminaat eiken visgraat
Viks laminaat betonlook grijs
Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) vloeren Driemond (Amsterdam ZO) laminaat eiken donker brede delen

laminaat vloeren met de meerst realitische houtmotieven en stijlvolle betonlooks

Laminaat heeft de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Het klik systeem werd geïntroduceerd, de prints werden en worden steeds mooier en er kwamen laminaatvloeren met een natuurgetrouwe structuur.

En nog altijd staat de ontwikkeling van laminaat niet stil. De laatste ontwikkeling zijn de visgraat laminaatvloeren, laminaatvloeren met een pressed bevel (geperste veilingkant) en aqua proof (watervaste) laminaatvloeren.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 200 verschillende kleuren en uitvoeringen in de mooiste hout- en betonlooks

Bij ons vindt u laminaat vloeren van:

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) passie voor laminaat
Slide
Nog vragen?

Of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze laminaat vloeren?

Slide

Laminaat vloeren bij u thuis

Gaat u verbouwen, verhuizen of restylen en u bent op zoek naar een laminaat vloer! Stop dan met zoeken. Wij leveren en desgewenst plaatsen onze laminaat vloeren bij u thuis in de regio Amsterdam, Amstelveen en Haarlem.

Ook als u woont of gaat wonen in bijvoorbeeld Almere, Weesp, Bussum of Hilversum kunt u voor een laminaat vloer bij ons terecht. Onze showroom licht tussen Amsterdam en 't Gooi, en is makkelijk bereikbaar. Parkeren is bij ons geen probleem en bovendien gratis.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar, er is een bushalte op nog geen 200 meter bij onze showroom vandaan.

Bij ons vindt u laminaat vloeren van Quick-step, Meister, Douwes Dekker en Otium At Home. Topmerken waar u jaren lang plezier van zult hebben. Kom langs bij in onze showroom, wij zullen u daar graag helpen met het maken van de juiste keuze.