q2 twee laags parket vloeren

Q2 twee-laags parket

Q2 twee-laags parket vloeren

Lieverink produceert niet alleen traditioneel parket maar ook de Q2 twee-laags parket vloeren. Ontdek de unieke eigenschappen en mogelijkheden

Eiken seaside antique grey
Q2 parket uniek in al zijn mogelijk heden

Uniek in kwaliteit en mogelijkheden.

Q2 twee-laags parket vloeren worden met de grootste zorg en de beste kwaliteit hout gemaakt. Dit resulteert in ongeëvenaarde stabiliteit en maatvastheid. De combinatie van hoge kwaliteit hout en berken multiplex zijn deze parketvloeren geschikt voor bijna elke situatie.

Eiken-Rustiek-1-Bis

Q2 parket vloeren kunnen door de fabriek kant en klaar afgewerkt worden geleverd. U kunt samen met ons de afwerking afstemmen op uw persoonlijke smaak. Als uw voorkeur niet afgewerkt af fabriek geleverd kan worden dan laten wij de vloer onbehandeld leveren en werken de vloer bij u thuis af naar uw specifieke wensen.

Wengé
Bamboe Plain Pressed Caramel
Q2 parket uniek in al zijn mogelijk heden
Eiken Rustiek Extra met vellingkanten

Breed assortiment Q2 twee-laags vloeren

Q2 twee-laags vloeren zijn leverbaar in diverse houtsoorten en patronen.

In hoofdlijnen kunt u kiezen uit Q2 parket en Q2 brede delen. De parket vloeren zijn leverbaar in de houtsoorten afrormosia, afzelia, bamboe, frans eiken, kambala, merbau, padoek, teak en wengé. U kunt kiezen uit diverse breedte maten en patronen De brede delen worden hoofdzakelijk in frans eiken gemaakt en zijn leverbaar tot planken van 30cm breed.

Heeft u speciale wensen, dan horen wij dit graag. Samen u en onze leverancier gaan wij graag voor u aan het werk om deze wensen uit te laten komen

Met een vloer van Q2 kunt u de vloer kiezen die het beste past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

dubbele visgraat Seaside Antique Silver Grey
Slide
Nog vragen?

Of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Q2 twee-laags parketvloeren?