Meister lindura en natureflex

Slide

Meister Lindura en Natureflex houten vloeren

Wilt u uw interieur nog mooier maken, dan is de keuze voor een vloer van Meister Lindura of Natureflex een logische stap. Meister natuurlijk en meesterlijk mooi.

Viks vloeren Lindura Eik authentic leemgrijs
Slide

Lindura houten vloeren

Meister Lindura houten vloeren zijn voorbereid op de toekomst. Er wordt door de speciale opbouw tot 8 keer minder hout gebruikt in vergelijk met meerlaags parketvloeren. Door de speciale Wood-Powder techniek zijn deze vloeren sterker dan de meeste andere houtenvloeren.

Lindura vloeren zijn door het toepassen van AquaStop-impegnering ook zeer goed bestand tegen vocht en mogen gebruikt worden in vochtige ruimtes. De Lindura vloeren worden geleverd in zowel gelakte als geoliede uitvoeringen.

Lindura planken zijn extra groot. Met een lengte van 220cm en een breedte van 27cm zijn dit de echte landhuis delen. De planken zijn rond om voorzien van een micro velling. En bent u een liefhebber van visgraat vloeren ook die zitten in de Meister Lindura collectie.

Heeft of krijgt u vloerverwarming ook dan is een Lindura houten vloer een goede keuze. De warmtweerstand is 0,084. Dit is niet veel hoger dan die van een pvc-vloer.

Meister besteed veel zorg aan het selecteren van hout. Alleen hout met Meister goedkeuring wordt als vloer verwerkt.

Lindura: een revolutie voor houten hybride vloeren

Viks vloeren Lindura  Eik natuur schelpenwit
Viks vloeren Lindura Eik classic pure 8928 visgraat

Meer over Lindura vloeren klik op de link hieronder

Meistert natureflex
Viks vloeren Meister Eik classic pure 8928 visgraat

Meer over Natureflex klik op de link hieronder

Natureflex houten vloeren

Meister Natureflex vloeren zijn eindeloos mooi, praktisch in gebruik en oersterk. Net als de Lindura vloeren wordt er 8 keer minder hout gebruikt in vergelijk met meerlaags parketvloeren

De Natureflex collectie is leverbaar in 6 eiken uitvoeringen met een ultra matte laklaag en een geborstelde structuur. De planken hebben een lengte van 220cm en zijn 21cm breed. De planken zijn rond om voorzien van een micro velling.

Net als de Lindura vloeren zijn ook deze vloeren door de lage warmteweerstand zeer goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming

Natureflex: aantrekkelijk geprijsd, veelzijdig en eenvoudig in gebruik en onderhoud.

In onze showroom kunnen wij u de volledige collectie Lindura en Natureflex laten zien en voelen. De Meister vloeren bieden een scala aan kleuren en en uitvoeringen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een robuuste vloer of juist rustig moderen. Er is altijd wel een vloer die volledig aansluit bij uw woonstijl. Onze adviseurs zullen u graag de mogelijkheden laten zien en u verder helpen met het maken van de juiste keuze.

Viks vloeren Lindura Eik authentic olijfgrijs
Slide
Nog vragen?

Of gewoon nieuwsgierig naar de Meister Lindura en Natureflex houten vloeren?