Service en diensten

Slide

Viks vloeren, service en diensten

In onze showroom

Onze service en diensten beginnen bij een bezoek in onze showroom. Centraal staan uw wensen. Bent u opzoek naar een nieuwe vloer, u zoekt informatie over onderhoud en/of renovatie van uw vloer, u bent met al je vragen van harte welkom. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en geen vraag is ons te veel.

Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer geven wij u de mogelijkheid om één of meerdere monsterborden te lenen. U kunt dan thuis kijken welke kleur en structuur het beste past bij uw woonstijl.

De koffie of thee staat voor u klaar.

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) advies
Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) wij meten uw woning

Inspecties en meet service

Aan de hand van een plattegrond kunnen wij een prijsopgave voor u maken. Als u hiermee akkoord gaat zullen wij in veel gevallen nog een afspraak bij u thuis maken, want niet alles is op een plattegrond te zien. Het is bijvoorbeeld vanzelf sprekend dat wij op een tekening niet kunnen zien hoe de staat van de bouwvloer is.

Bij aanhelen, reparatie en/of onderhoud is uiteraard ook een bezoek bij u thuis nodig. Alleen dan kunnen wij bepalen wat er nodig is en een duidelijke prijsopgave maken.

Ons team komt graag bij u langs.

Montage service

Heeft u niet de tijd of skils om de vloer zelf te gaan plaatsen dan kunt u de werkzaamheden laten uitvoeren door ons professionele parketteur's team. Zij hebben de ervaring en passie in het plaatsen van alle vloeren en traprenovaties.

Ook voor reparaties, maken van aanhelingen, schuren en afwerken van uw vloer komen onze parketteurs graag bij u thuis.

Wanneer u de werkzaamheden wel zelf wilt gaan uitvoeren dan geven wij u natuurlijk alle mogelijke tips om om van uw project een succes te maken.

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) montage service