Vloeren

Onze vloeren

Onze vloeren

Verbouwen, verhuizen of restylen? Bij ons vindt u houten vloeren, bamboe vloeren, laminaat vloeren en pvc vloeren in de meest uiteenlopende kleuren en patronen. Wij hebben dus zeker een vloer die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO)
Een nieuwe vloer

Welke vloer past het beste bij uw persoonlijke wensen.

Een vloer is een belangrijk onderdeel van uw interieur. U wilt natuurlijk dat deze volledig aansluit op uw persoonlijke smaak en levensstijl. In onze showroom willen wij u inspireren en nemen wij u graag mee in onze wereld van vloeren. Aan de hand van uw wensen gaan wij samen met u opzoek naar de vloer die het beste bij u past.

Gaat uw voorkeur richting de natuurlijke uitstraling van een houten of bamboe vloer, of gaat u voor het gebruiksgemak van laminaat of PVC. Aan de hand van uw vragen zullen wij u graag adviseren over de verschillende eigenschappen en bieden u een persoonlijk advies. Welke vloer u ook kiest bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Houten vloeren, laminaat vloeren, pvc vloeren en bamboe vloeren
Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) houten vloeren brede delenViks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) houten vloeren visgraat

Houten vloeren

Droomt u van een echte houten vloer, laat deze dan uitkomen. Wij werken met de mooist houtsoorten van de beste kwaliteit.

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) bamboe visgraatViks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) bamboe on top koloniaal

Bamboe vloeren

Zoekt u een duurzame en milieu vriendelijk vloer, dan is een bamboe vloer voor u misschien de beste keuze.

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) laminaat vloeren brede delenViks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) laminaat vloeren betonlook

Laminaat vloeren

Laminaat is een goede basis voor ieder huis. Wij leveren de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) pvc vloeren brede delenViks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) pvc vloeren visgraat

PVC vloeren

Van houtlook brede delen en visgraat tot betonlook. De keuze in PVC vloeren is enorm groot.

Viks vloeren Driemond (Amsterdam ZO) passie voor vloeren
Nieuwsgierig naar onze vloeren
Nog vragen?

Of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden onze vloeren?

Slide
Onze merken.

De kwaliteit van een vloer is voor u natuurlijk belangrijk. Het is een investering waar u lang van wilt genieten. Om de kwaliteit van onze vloeren te waarborgen leveren wij uitsluitend vloeren van gerenommeerde fabrikanten en importeurs.